Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Klassisk Ansiktsbehandling - Foaming Enzyme Facial

Foaming Enzyme är en behandling som kombinerar fruktsyror med enzymer från papaya och ananas.

Behandlingen kan användas för alla hudtyper med behov av effektiv exfoliering, portömning, polering av huden samt uppstramning av fina linjer och rynkor.

Tid: 40 min

Pris: 995kr

Djuprengörande Ansiktsbehandling - Exfoliating Clear Skin

Exfoliating Clear Skin Facial är en avancerad behandling utvecklad för skonsam exfoliering med lugnande och läkande verkning till fet, tilltäppt, akne och problematisk hud. Djuprengörande ansiktsbehandlingen polerar, och förfinar skonsamt huden, ökar mikrocirkulationen och har en porminskande effekt. Avslutas med en lugnande mask, som tillför fukt, och boostar huden med antioxidanter.

Tid: 50 min

Pris: 1100kr

Ansiktsbehandling - För Män

För dig som vill djuprengöra huden och återställa fuktbalansen, kort och effektiv behandling som passar alla hudtyper. Följande moment ingår: anpassad peeling, ånga med portömning, passande mask samt avslutande produkter.

Tid: 40 min

Pris: 995kr

Förväntat resultat

I dessa behandlingar anpassar vi produkter efter dina önskningar och behov. Din hud kommer upplevas mjukare, renare och mer återfuktad efteråt, oavsett vilken av behandlingarna du väljer.


Dessa hudvårdsbehandlingar rekommenderas var 4-6 vecka för att underhålla huden samt för att få ett bättre resultat av hemmavårdsprodukter.


Att tänka på innan/efter behandlingen

Du måste vara helt frisk när du kommer till oss. Är du gravid eller ammar så meddela oss gärna vid din bokning så kan vi anpassa produkter efter detta. I övrigt behöver du inte tänka på något särskilt innan eller efter dessa behandlingar.


Pris

Kur på 3 stycken behandlingar ger 15% rabatt på ordinarie pris.