OM OSS

Om oss

Kliniken

Skintastic Doctor är en medicinsk estetisk klinik mitt i Solna som erbjuder väldokumenterade och högkvalitativa tjänster och produkter.


Vårt mål är att utföra behandlingar som ger ett naturligt resultat samt att våra klienter ska känna sig nöjda med sin behandling och vårt bemötande. Vår vision är att återskapa den naturliga skönheten och i samband med detta satsar vi framförallt på resultatinriktade behandlingar.


Kliniken kombinerar kliniska behandlingar, estetisk medicin och senaste utrustningen för att uppnå bästa resultat av högsta kvalite. 


Vi anpassar alla våra behandlingar efter dina önskemål och behov. 

Konsultation & Rådgivning

Vi rekommenderar alla våra klienter en konsultation oavsett behandling. Detta för att kunna hjälpa till att förmedla orsaken till det eventuella problemområdet och i samband med detta ge all information kring de behandlingsalternativ som finns att tillgå. För oss är det viktigt att alla våra klienter känner sig trygga och vi vill undvika förhastade beslut. Därför rekommenderar vi alla att boka en konsultation där du får förklara dina förväntningar, önskemål och svar på eventuella frågor. Vidare ger vi information om en lämplig behandlingsplan samt prisförslag. 


I och med den nya lagen kring estetiska injektionsbehandlingar så gäller följande:

  • En konsultation krävs minst 48 timmar innan vi kan utföra behandlingen.
  • Åldersgränsen är 18 år för alla estetiska injektioner.

Din trygghet

Vi på Skintastic Doctor strävar efter att alla våra klienter oavsett behandling alltid skall känna sig trygg samt att tillgodose våra klienters behov.


Efter riksdagens omröstning den 5 Maj 2021 får Sverige en ny lag för estetiska injektioner och kirurgi. Den som utför estetisk kirurgi skall vara specialistläkare, och estetiska injektionsbehandlingar får endast utföras av legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare. 


Vi på Skintastic har ett arbetssätt som överensstämmer med lagen. Våra behandlare är legitimerad samt certifierad personal, vi har patient och behandlingsskadeförsäkring, vi är anmälda till IVO (Inspektion för vård och omsorg) och vi har 48 timmars betänketid.