LASER

Laser Hårborttagning

Om Laser Hårborttagning

Hårborttagning med laser är ett effektivt och permanent alternativ för både kvinnor och män som vill få bort oönskad hårväxt i ansiktet eller på kroppen. Vi använder den prisbelönta Soprano Titanium som är världsledande när det gäller hårborttagning med diodlaser. Vår lasermaskin behandlar oönskad hårväxt på tre olika djup i huden och passar därmed alla hud- och hårtyper. Laser är ett ljus med specifika egenskaper vilka möjliggör en rad olika användningsområden. En hög repetitionshastighet avger korta pulser djupt in i dermis vilket ger en effektiv och kontrollerad uppvärmning. Soprano Titanium har en kraftfull inbygd kylsystem som tillför en nästintill smärtfri upplevelse.


Förväntat resultat

Resultatet är individuellt och beror på behandlingsområde, hårfärg, hud, hur kraftig hårväxten är och antal behandlingar. Behandlingen ger dig en successivt hårfri hud på önskat område. Generellt krävs det mellan 4-12 behandlingar för permanent hårborttagning.


Att tänka på innan behandlingen

Behandlingsområdet ska vara rakat inför din bokade laserbehandling. Om du inte har möjlighet att göra det själv kan din behandlare hjälpa dig med det mot en extra kostnad.


Att tänka på efter behandlingen

  • Efter behandlingen uppstår ibland en lätt rodnad eller svullnad som avtar inom ett dygn.
  • Undvika bastu, intensiv träning, varmbad och deodorant (vid behandling av armhålor) det närmaste dygnet efter behandlingstillfället.
  • Undvik att exponera huden för sol de närmaste veckorna efteråt.


Pris

Priset beror på behandlingsområde och är från 490kr