Microtox

Microtox

Om Microtox

Microtox är en blandning av hyaluronsyra, mineraler, vitaminer, aminosyror, antioxidanter och botulinumtoxin ("botox"). Genom att tillföra denna blandning får huden bland annat ökad fukt, lyster och spänst. Behandlingen har en påverkan på talgkörtlarna som producerar “olja” och har därför en porsammandragande effekt.  Dessutom triggar behandlingen igång nybildning av kollagen och elastin och har därmed en hudföryngrande effekt med minskad synlighet av fina linjer.


Microtox är en effektiv behandling för dig som önskar förbättra hudens struktur och yta utan att förlora den naturliga mimiken i ansiktet.


Hur går behandlingen till?

Behandlingen börjar med att behandlaren applicerar bedövning i ansiktet. Sedan rengörs huden och blandningen (Microtoxmedlet) stämplas in ytligt i huden. Behandlingen kan liknas vid en kombinerad injektion och Microneedling behandling. Vidare avslutas behandlingen med en lugnande mask. 


Behandlingsindikationer

  • Fet hy och stora porer
  • Rodnad
  • Fina linjer och rynkor
  • Torr hy
  • Glåmig hy


Förväntat resultat

Redan efter en vecka syns resultatet av behandlingen med en mer återfuktad hud och jämnare hudstruktur. Det kan ta upp till två veckor att uppnå slutresultat med reducering av fina linjer och stora porer. Det är individuellt hur länge resultatet varar. Vanligtvis håller effekten i cirka tre månader. Hur många behandlingar som krävs är individuellt men vi rekommenderar cirka 1 behandling var tredje månad för hållbar effekt.


Att tänka på innan behandlingen

  • Du får inte vara gravid eller ammande.
  • Du ska vara vara fullt frisk utan skador eller inflammation/infektion i ansiktet.


Att tänka på efter behandlingen

Man bör inte sminka eller tvätta ansiktet på minst 12 timmar efter behandlingen.


Pris

Microtox 3200kr