Profhilo

Profhilo

Om Profhilo

Profhilo har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (64mg/2ml) och är en stabiliserad men icke korslänkad filler vilket betyder att den “smälter” ut under huden där den injicerats. Under tiden Profhilo finns i huden (ca. 28 dagar) aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra, vilket bland annat har en uppstramande och lyftande effekt. Profhilo är den optimala behandlingen för att stärka och återfukta huden. Dessutom har den en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Behandlingen lämpar sig för ansikte, hals, dekolletage och händer.


Hur går behandlingen till?

Vid behandlingstillfället rengörs huden grundligt och sedan injiceras Profhilo på förbestämda punkter enligt BAP-tekniken. BAP-tekniken är en standardiserad teknik med punkter och djup för att uppnå optimal spridning av produkten i vävnaden. 


Behandlingsindikationer

  • Slapp, torr, livlös hud
  • Ytliga rynkor, fina linjer
  • Förebyggande syfte


Förväntat resultat

  • Du kan förvänta dig en måttlig rynkreducering, ökad volym och spänst i huden,  lyster och en djup återfuktning. Resultatet kan dock variera från person till person beroende på skillnader i arvsanlag, hudens elasticitet, ålder, levnadsstil och kost.
  • För bästa möjliga resultat rekommenderas en kur med 2 behandlingar med 1 månads intervall. Därefter en bibehållande behandling var 6:e månad.


Att tänka på innan behandlingen

  • Vi rekommenderar att du innan din Profhilo behandling bokar en kostnadsfri konsultation. 
  • Profhilo skall inte användas om du planerar på att bli gravid, är gravid eller ammar. 
  • För att minimera risken för eventuella blåmärken rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t.ex. Treo och Magnecyl), NSAID preparat (t.ex. Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 1 vecka innan behandling. Intag av större mängder alkohol 1 vecka innan behandling bör också undvikas. 


Att tänka på efter behandlingen

Samma dag som du utfört behandlingen ska du undvika att röra det behandlade området samt att träna, sola, bada eller basta på 24 timmar. 


Pris

3500kr alt. 6500kr för två behandlingar